BC VidoNieuws

Update Coronamaatregelen

By november 29, 2021 No Comments

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Gisteren heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Na 17:00 uur basketballen is helaas niet meer mogelijk, voor ten minste 3 weken. Dit betekent dat de trainingen zoals we ze gewend zijn geen doorgang kunnen vinden de komende tijd.
De NBB heeft aangegeven dat de wedstrijden van dit weekend doorgaan (mits voor 17:00 uur afgerond); na dit weekend zullen zij berichten wat de eventuele gevolgen van de maatregelen gaan zijn. Voor nu gaan we er als bestuur vanuit dat de komende tijd wedstrijden voor 17:00 gespeeld gaan worden in de weekenden, maar daarin zijn we dus ook afhankelijk van wat de NBB besluit.
We zullen als bestuur gaan onderzoeken wat er eventueel mogelijk zou zijn als het gaat om het organiseren van trainingen overdag, bijvoorbeeld in het weekend. Daarvoor is overleg nodig met de gemeente voor de zaalhuur, moeten we duidelijkheid hebben over eventuele te spelen wedstrijden en is overleg nodig met trainers – maar ook spelers – om in te kunnen schatten of dat voor alle teams haalbaar en wenselijk is.
Hierover zal in de loop van komende week meer berichtgeving over komen.

Het is erg jammer en frustrerend dat we in de beoefening van onze mooie sport met deze maatregelen worden beperkt: tegelijkertijd proberen we als vereniging ons steentje bij te dragen in het navigeren van deze wereldwijde pandemie. Hopelijk vebetert de situatie zich zo spoedig mogelijk, zodat veilig en verantwoord basketballen snel weer zal kunnen. In de tussentijd wensen we jullie allemaal een goede gezondheid toe: zorg goed voor elkaar, samen slaan we ons er doorheen.

Namens het bestuur,
Guus Teeuwen
Voorzitter BC VIDO