Geachte (ouders/verzorgers van) leden,

vanaf deze week zullen de eerste trainingen plaatsvinden! We zijn als bestuur blij dat we onze prachtige sport weer in teamverband kunnen beoefenen!

Voorafgaande aan de trainingen nog een paar belangrijke dingen om in de gaten te houden:

  1. COVID-19 is helaas nog altijd onder ons. Houd dus rekening met elkaar! Als je als speler verkoudheids- of griepklachten hebt, blijf dan thuis.Als ouders bij de trainingen komen kijken, houd dan te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar, hoest of nies in de elleboog en blijf thuis bij verkoudheids- of griepklachten. Als er niet genoeg ruimte in de zaal is om voldoende afstand te houden, zorg dan dat enkele ouders in de hal of kleedkamer blijven zodat de onderlinge 1,5 meter afstand steeds in acht genomen kan worden.
  2. Vanwege het plots eindigen van het vorige seizoen hebben we de tenues nog niet in kunnen nemen. Zoals eerder aangegeven worden op de eerste training alle tenues ingenomen: vergeet dus niet je tenue mee te nemen! Ken je mensen die zijn gestopt, maar nog een tenue thuis hebben? Ook zij kunnen het tenue afgeven op de training (of neem het voor ze mee als je kunt).
  3. Trainers/coaches: de tenues (LET OP: enkel VOLLEDIGE sets!) kunnen worden ingeleverd bij Kylian of bij Larissa. Ze zullen in de week voor het eerste wedstrijdweekend weer in volledige sets per team worden uitgereikt.

Zorg goed voor elkaar, en vooral: heel veel plezier!

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,

Guus Teeuwen
Voorzitter BC VIDO