Beste leden, ouders/ verzorgers, betrokkenen,

Het seizoen 2018/2019 staat voor de deur. Achter de schermen heeft het bestuur hard gewerkt om de nodige voorbereidingen te treffen. In de week van 20 augustus (wanneer de basisscholen weer starten) zullen de eerste trainingen beginnen. Zie daarom bijgevoegd de teamindelingen en trainingstijden.

Een aantal opmerkingen:

  • Alle jonge jeugd (in de leeftijdscategorieën U10/U12/U14) zullen gezamenlijk trainen op maandagavond in de Kempen Campus (Sporthal van het Sondervick College).
  • Wegens het beperkte aantal leden in de leeftijd van U12 en U14 is deze groep voor de eerste helft van het seizoen samengevoegd tot 1 team wat betreft de competitie, namelijk de XU14.
  • De MU16 is nog altijd op zoek naar een trainer/ coach: er zijn gesprekken gaande met 2 trainers/ coaches die beiden beperkt inzetbaar zijn. Mocht je zelf beschikbaar zijn of een trainer/ coach weten voor de MU16, neem contact op via infobcvido@gmail.com.
  • Wegens het beperkte aantal leden in de leeftijdscategorieën van U18 en U20 is deze groep samengevoegd tot 1 team, namelijk de MU20.
Bekijk hier de teamindelingen! (PDF)

Ik hoop jullie allen spoedig in de zaal te mogen begroeten: laten we er een goed en sportief basketbaljaar van maken!

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,
De voorzitter