Geachte (ouders/verzorgers van) leden,

In week 35 (de week van 24 augustus) zal het seizoen 2020-2021 van start gaan en zullen de trainingen weer beginnen. Zie daarom HIER de teamindelingen met trainingstijden.

Een paar opmerkingen:

  • De XU10 heeft op dit moment niet voldoende leden voor een volledige training. Zij zullen in eerste instantie meetrainen met de XU12 en geen eigen competitie spelen.
  • Ook is er voor de XU10 momenteel geen trainer/coach! We zijn dan ook op zoek naar iemand die het leuk vindt om de XU10 te gaan trainen/coachen: dit mag een enthousiaste (jeugd)speler zijn, maar uiteraard zijn enthousiaste ouders (met of zonder ervaring) ook van harte welkom! Meldt je vooral aan via infobcvido@gmail.com en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Het is onze hoop dat een coach zich zal aanmelden, dat de trainingsgroep XU10 uiteindelijk dusdanig zal groeien dat zij op hun eigen moment kunnen trainen en dat ze vanaf de tweede helft van het seizoen competitie kunnen gaan spelen.

Betreft de ALV: alle nieuwe bestuursleden zijn aangenomen en op hun post begonnen. Het geldbedrag van het niet-gespendeerde activiteitenbudget zal worden geherinvesteerd in de vereniging, evenals de zaalhuur die we zouden moeten terugkrijgen als gevolg van de maatregelen omtrent corona.

We hopen jullie allemaal snel weer gezond en vol enthousiasme te mogen ontmoeten in de sporthal!

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,

Guus Teeuwen
Voorzitter BC VIDO