Wat is Sjors Sportief?

Woensdag 20 maart gaf Veldhovens wethouder Daan de Kort het startsein: Sjors Sportief 2019 is van start gegaan! Maar wat is Sjors Sportief nou eigenlijk? Sjors Sportief is een initiatief van Cultuur- & Sportstimulering Nederland dat samenwerkt met meer dan 100 gemeenten. Het doel van Sjors Sportief is om hun inwoners op een leuke en laagdrempelige manier bekend te maken met het sportieve en culturele aanbod binnen de regio. Vanaf 22 maart om 16:00 uur kunnen basisschoolkinderen zich het hele jaar lang inschrijven voor veel verschillende activiteiten in de gemeente Veldhoven. Veldhovense basketbalclub VIDO doet hier uiteraard aan mee!

U en uw kind zijn van harte welkom om kennis te maken met de toch nog vrij onbekende sport basketbal bij Veldhovense basketbalclub VIDO. Door middel van een clinic leert uw kind de beginselen van deze prachtige sport zoals dribbelen, passen (overspelen) en schieten. Diverse spelers van het eerste Heren- en Damesteam zullen de clinic verzorgen.

Aanmelden voor Sjors Sportief!

Waar: Sporthal Den Ekkerman.
Wanneer: 01-04-2019.
Tijdstip: 18:30 uur tot 20:00 uur.
Leeftijd: 5 t/m 13 jaar.
Aanmelden:
klik hier.
Kosten: GRATIS.

Is uw zoon of dochter tussen de 5 en de 13 jaar jong?
Schrijf hem of haar via de Sjors Sportief-link van BC VIDO in (klik hier)!

Komt 1 april 2019 niet uit?

Niet getreurd! U kunt ten alle tijden gebruik maken van onze 3 gratis proeflessen. Aanmelden hiervoor kan via onze proefles-pagina. Meer informatie over de hoogte van onze contributie vindt u hier.

Over Basketbalclub VIDO

De in 1974 opgerichte Basketbalclub VIDO telt meer dan 150 fanatieke leden bij haar club en maakt de laatste jaren mooie stappen om bekender te worden binnen de Gemeente Veldhoven / Eindhoven en de provincie Brabant. Diverse teams van alle soorten leeftijdsklassen trainen meermaals per week in onder andere Sporthal Den Ekkerman, MFA Midden en MFA Zuid. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op zondags in Sporthal Den Ekkerman. Ons jonge bestuur zorgt voor veel aandacht aan de jeugd: het is bij ons doel hen zo goed mogelijk op te leiden en te voorzien van zoveel mogelijk positieve vibes.