Beste leden, ouders en/of verzorgers,

De Nederlandse Basketbal Bond gebruikt 1 juli als peildatum voor het ledenaantal van een vereniging. Daaraan gekoppeld zit de contributie die wij als vereniging af moeten dragen aan de Bond. Daarom is het noodzakelijk voor ons dat de afmelding binnen is uiterlijk 31 mei. Dit kan door te mailen naar secretaris Kylian via secretarisbcvido@gmail.com.

Mocht je onverhoopt toch later dan deze datum afmelden, dan zijn wij helaas genoodzaakt onze gemaakte kosten bij de Bond in rekening te brengen. Tussentijds afmelden gedurende het seizoen is in principe niet mogelijk. Het kan uiteraard wel, echter, de contributie voor de rest van het seizoen zal wel in rekening worden gebracht.

In bijzondere gevallen is het mogelijk na afmelding een verzoek in te dienen voor de restitutie van het resterende contributiebedrag. Stuur een mailtje naar infobcvido@gmail.com met je reden van tussentijdse afmelding. Het bestuur zal het verzoek in overweging nemen en binnen 2 weken laten weten of het verzoek wordt goedgekeurd.

Blijf je wél gebonden aan onze club?
Dan hoef je niets anders te doen dan klaar stomen voor het komende seizoen! Blijf actief deze zomer, ga met je vrienden basketballen en zorg dat je ‘in shape’ blijft zodat we het nieuwe seizoen vliegend van start gaan! Ken je iemand die het wellicht ook leuk vind om een proeftraining te volgen? Laat hem/haar zichzelf aanmelden via de Proefles-pagina!

Decathlon Best
Heb je nog basketbalspullen nodig? Onlangs hebben we een samenwerking met Decathlon afgesloten: bestel je iets via de onze Decathlon-link (kan ook met afhalen bij Decathlon Best, en het hoeft niet alleen basketbal gerelateerd te zijn) dan krijgt BC Vido een klein % van de aankoop. Met die opbrengst kunnen we nieuw materiaal aanschaffen, een win-win situatie dus! Klik hier om te bestellen bij Decathlon.

Ga je toch liever naar de winkel?
Toch liever fysiek winkelen? Geen probleem. Je kunt een bestelling plaatsen via internet en deze afhalen in de winkel, of je kunt naar de winkel gaan en om Tiel van den Heuvel vragen – hij is onze contactpersoon binnen Decathlon Best. Is Tiel er niet? Stuur dan Sam van de Wiel een WhatsApp berichtje (06 557 06 057) met hetgeen dat je wilt aanschaffen – dan gaat hij kijken of hij nog iets kan regelen. Vergeet in dat geval niet de aankoopbon mee te nemen, deze is namelijk nodig als bewijs.

GO TRY. GO DECATHLON.

Zamst
Tevens is Basketbalvereniging VIDO een samenwerking aangegaan met Zamst, het bekende braces-merk. Met onze eigen VIDO kortingscode krijg je 15% korting. Dus toe aan meer ondersteuning? Bekijk alle braces hier en gebruik kortingscode 15BCVIV19.

Hoe het werkt?

  1. Klik op het Zamst logo, de banner of de URL binnen onze website.
  2. Vul je winkelmand
  3. Voer bij het afrekenen de kortingscode 15BCVIV19 in
  4. De 15% korting wordt van het totaalbedrag afgehaald!

Meest gekochte braces

Hopelijk tot het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,
Het bestuur
Basketbalclub VIDO Veldhoven

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/