Beste ouders, verzorgers, familieleden en leden van BC Vido,

Afgelopen zondag organiseerde Basketbalclub BC VIDO het One Big Happy Family Tournament waarbij leden, vrienden, partners en familieleden welkom waren om deel te nemen aan dit basketbal toernooi in Veldhoven. Ondanks het warme weer kunnen we namens het hele bestuur melden dat we enorm hebben genoten van jullie fanatisme, enthousiasme en sportiviteit. Met meer dan 100 (!) deelnemers was het een top zondag. Van elkaar oprapen, handjes geven, het opruimen van afval tot het optillen van de kinderen om ook hen het plezier te geven – onze complimenten!

We zullen het komende seizoen meer gebruik gaan maken van Facebook. Zo houden we de website informatiever, en de Facebookpagina interactiever. Daarom hebben we, met dank aan de moeder van Heleen, de foto’s van het toernooi geüpload naar onze Facebookpagina (vergeet niet te liken, klik hier). Indien er een ongewenste foto tussen staat gelieve dit te melden via de Facebook chat.

ALV
Ter herinnering, donderdag 7 juni 2018 om 19:30 uur begint de Algemene Leden Vergadering van BC Vido. Lees hier het hele nieuwsbericht van vorige week.
Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,
Guus Teeuwen
Voorzitter BC VIDO