Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Meivakantie
Tijdens de twee weken durende meivakantie (28 april tot en met 12 mei) komen alle trainingen te vervallen. Indien je niet op vakantie gaat: de weersvooruitzichten zijn goed, dus een goed moment om je handles te verbeteren of je schot op peil te houden!

Facebook
Wellicht is het je nog niet opgemerkt, maar we hebben onze Facebook-pagina geüpdatet: we gaan vanaf nu ook hier fanatiek aan de slag om zo ook interactie met jullie (leden, ouders en/of verzorgers) buiten basketbaltijden te hebben. Dit is al direct binnen de website te zien aan de nieuwe chatfunctie rechtsonder, die verloopt via Messenger van Facebook. We zullen met regelmaat nieuws- en wedstrijdupdates, foto’s en video’s gaan plaatsen: zorg dus zeker dat je onze BC Vido Facebookpagina even liked (en vrienden, teamgenoten, ouders en supporters uit te nodigen om dit ook te doen)! 

Tip: na de meivakantie, weliswaar op Moederdag (sorry moeders…) 13 mei, speelt het heren 1 team van BC Vido tegen het heren 1 team van Achilles ’71 (Nuenen). Een spannende laatste thuiswedstrijd van het seizoen! We zouden het erg gaaf vinden om het seizoen met een goed gevulde tribune en veel herrie af te sluiten. Ben jij er bij? Laat het ons weten via het evenement op Facebook! 

Namens het bestuur van BC Vido wensen we jullie nog een goede meivakantie toe!