Beste leden, ouders/verzorgers en andere betrokkenen,

Via deze weg wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe wedstrijdsecretaris en voorzitter van de sponsorcommissie, Joep Gerrits. Joep is in zijn jeugd bijna 10 jaar erg actief geweest bij Vido als speler, maar ook als trainer- coach. Joep verliet Vido om het werkveld in te gaan en mooie reizen te maken naar o.a. Zuid-Oost Azië, Australië & Nieuw-Zeeland. Vanaf dit seizoen sluit Joep zich aan bij MSE1 en kijkt hij uit naar een sportieve samenwerking met en binnen het bestuur van BC Vido.

In de zomer heeft Joep te kennen gegeven dat hij erg gemotiveerd en enthousiast is om tot het bestuur toe te treden, om te helpen onze vereniging naar een hoger plan te tillen. Als bestuur hebben we in goed overleg besloten dat de rol van wedstrijdsecretaris in combinatie met de rol van voorzitter van de sponsorcommissie het beste bij Joep past.

Als wedstrijdsecretaris volgt hij Monique Schenkelaars op, die we op de ALV aan jullie hebben voorgesteld en haar functie neer zal leggen. Binnen de sponsorcommissie volgt Joep Jord Malcorps op, die de afgelopen 2 jaar samen met Sam van de Wiel de sponsorcommissie vormden. Joep en Sam zijn per direct begonnen met de opstartfase van het sponsorprogramma van BC VIDO, dat aankomend seizoen praktisch vorm zal krijgen. 

We willen als bestuur Monique enorm bedanken voor haar inzet en haar bereidheid de uitdaging van een bestuursfunctie aan te gaan. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, en we hopen dan ook dat Monique op verschillende manieren nog lang betrokken zal blijven bij de vereniging.

Ook bedanken we Jord voor zijn creativiteit en inzet, met name vanuit zijn commerciële achtergrond. Jord speelt uiteraard nog gewoon in MSE1, en zal incidenteel betrokken blijven bij de praktische invulling van ons sponsorprogramma.

Als laatste wil ik Joep namens het bestuur (opnieuw!) van harte welkom heten binnen onze vereniging: dit keer niet alleen als speler, maar ook als bestuurslid. Welkom, Joep, we zien uit naar een zeer vruchtbare en sportieve samenwerking, zowel op het veld als achter de schermen!

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,

Guus Teeuwen, voorzitter BC VIDO

Joep Gerrits | BC Vido