Beste leden, ouders/ verzorgers van leden en mogelijk andere belangstellenden,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Nog een paar weken en dan zullen de trainingen weer beginnen: het bestuur is druk bezig met alle voorbereidingen. Binnenkort zullen alle teamindelingen en trainingstijden op de website verschijnen: nog even geduld!

Nu eerst namelijk een dringende en belangrijke oproep. We zijn op zoek naar een trainer/ coach voor zowel ons U10 als ons U12 team. Ik richt dit bericht niet voor niets ook specifiek aan ouders / verzorgers en mogelijke belangstellenden: Het simpele feit is namelijk dat iedereen een U10 en U12 team kan coachen, ook zonder basketbalkennis. Niet alleen dat, maar mocht je interesse hebben zullen we je in die kennis juist ondersteunen!

Allerbelangrijkste voorwaarden zijn dus:

  • beschikbaar voor 20 wedstrijden per jaar (altijd in het weekend, zaterdag of zondag: bij ons thuis altijd op zondag)
  • Vind het leuk om een groep enthousiaste jongens en meiden te begeleiden in de sport waar ze van houden
  • Bonus: wil betrokken zijn op de maandagavond training in de Kempen Campus (dus niet eens een must: maar wel handig, ook als het gaat om het opbouwen van wat basiskennis in basketbal)

Zonder trainer/coach wordt het heel lastig om een heel seizoen wedstrijden te spelen met onze kids, en dat zou natuurlijk superjammer zijn! Ik wil dan ook iedereen oproepen, zowel (jeugd)leden, ouders/ verzorgers als mogelijke belangstellenden om bij jezelf na te gaan of dit een stap is die iets voor jou zou zijn. Wees ook niet bang als je twijfelt: reageren hoeft nog geen automatische ‘ja’ te zijn! Ook als je twijfelt horen we dat graag en denken we graag met je mee.

Stuur me als reactie graag een direct appje, met je naam en de naam van je zoon of dochter en omschrijf je belangstelling. Via de app hebben we direct contact, dat is wel zo fijn — het appje mag naar 06-12106857.

Alvast bedankt, ik hoop op vele reacties!

Met sportieve groet namens het hele bestuur,
Guus Teeuwen (voorzitter)

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/