Opschorten trainingen en wedstrijden tot nader order ivm Corona

Geachte (ouders/verzorgers van) leden,

ongetwijfeld is jullie de opmars van het coronavirus niet ontgaan.

De NBB heeft in navolging van het advies van de NOC*NSF en de burgemeesters van de veiligheidsregio’s besloten alle wedstrijden waarbij Noord-Brabantse teams betrokken zijn te annuleren, ten minste tot en met zondag 15 maart 2020. Daarna zal opnieuw worden ingeschat of verdere annulering noodzakelijk of wenselijk is.

Gezien dit besluit heeft het bestuur van BC VIDO ervoor gekozen de ingezette lijn van de NBB te volgen. Daarmee worden de trainingen vanaf vandaag ook geannuleerd. Per week zullen we bekijken of het verantwoord is de trainingen weer op te pakken, zoals de NBB zal kijken naar de wedstrijden. We zijn van mening dat we daarmee onze burgerlijke plicht vervullen in het zoveel mogelijk beperking van de verspreiding van het coronavirus en hopen dan ook op jullie begrip.

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,

Guus Teeuwen
Voorzitter

Basketball.nl app

Bekijk de wedstrijden, het schema, de uitslagen en statistieken via de basketball.nl app van Sportlink! Je kunt hierin ook abonneren op het wedstrijdschema zodat deze in jouw agenda terecht komt!

Social Media

Met het nieuwe seizoen voor de boeg bereid onze basketbalclub zich voor op een mooi seizoen waarin we op Social Media (Facebook & Instagram — geef BC VIDO even een follow / like!) actief zichtbaar zullen zijn. Voel je vrij om verslagen, foto’s, video’s en/of ideeën naar Sam (MSE1) of Imke (VSE2) toe te sturen!

We doen ons best zo goed mogelijk volgens de AVG-richtlijnen te anticiperen – mocht er daarom informatie onjuist of ongewenst getoond worden de vriendelijke vraag dit zo snel mogelijk te melden via sam@bcvido.nl.

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/