NieuwsVrijwilliger

Bericht van voorzitter Guus Teeuwen

Geachte (ouders/verzorgers van) leden,

Een persoonlijk bericht om jullie te op de hoogte te brengen dat dit mijn laatste seizoen zal zijn als voorzitter van BC VIDO. Een combinatie van factoren heeft mij ertoe bewogen de functie naast mij neer te leggen.

Ten eerste zal ik op korte termijn voor de eerste keer vader worden. Dit zal uiteraard veel van mijn tijd en energie gaan vragen. De taak van voorzitter naast me neerleggen zorgt ervoor dat ik een gezonde verdeling van energie behoud en voldoende tijd aan mijn jonge gezin kan besteden.
Daarnaast heb ik al geruime tijd de post van voorzitter bekleed. Sommige van de daarbij horende taken doe ik nog met onverminderd enthousiasme, voor andere taken merk ik dat het me meer energie kost dan dat het me oplevert. Voor mij een signaal dat het tijd is om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter, die met frisse energie richting zal geven aan ons bestuur en onze mooie vereniging.
Binnen ons bestuur hebben we een zeer geschikte kandidaat gevonden in Judith Hoeben, die bereid is met veel enthousiasme het stokje van mij over te nemen. Uiteraard wordt daar op de aanstaande ledenvergadering door jullie over gestemd. Ik heb in elk geval veel vertrouwen in zowel haar als de rest van het bestuur. Niet alleen als het gaat om de dagelijkse organisatie, maar ook als het gaat om het uitvoeren van onze visie richting de toekomst.
Ikzelf zal uiteraard niet volledig van de radar verdwijnen: mijn hart klopt voor onze mooie sport, evenals voor onze mooie vereniging. Ik zal dan ook nog altijd regelmatig in de zaal te vinden zijn, en blijf beschikbaar voor het bestuur voor het geval zij behoefte hebben aan een sparringspartner.

Bovenstaande betekent ook dat we voor volgend seizoen op zoek zijn naar ten minste een algemeen bestuurslid om het totale bestuur weer op volle sterkte te brengen. Hier vindt je een omschrijving van de taken die daarbij horen. Ben of ken je iemand die enthousiast wordt van deze taakomschrijving? Die graag onderdeel wil zijn van een enthousiast bestuur, om samen zorgen dat we ons mooie basketbal kunnen beoefenen? Iemand die graag mooie organisatorische ervaring wil opdoen (wat tevens zeer goed staat op je cv)? Laat het ons dan weten via infobcvido@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
Guus Teeuwen
Voorzitter BC VIDO