Beste ouders/verzorgers,

Basketbalclub VIDO uit Veldhoven sluit zich aan als partner van Decathlon Best. Een samenwerking om voor beide partijen meer bekendheid te genereren. Zo krijgt Basketbalclub VIDO de mogelijkheid om haar vereniging te promoten bij Decathlon Best, en vise versa zul je het Decathlon-logo én haar producten steeds vaker voorbij zien komen (zowel digitaal als fysiek).

Een aankoop doen via de Webshop
Wil jij er voor zorgen dat BC VIDO vaker nieuwe materialen aan kan schaffen? Mooi! We hebben met Decathlon kunnen afspreken dat iedere digitale aankoop een klein percentage oplevert voor onze basketbalclub. Mocht je dus iets nodig hebben, ook niet basketbal-gerelateerde producten, dan kun je via de BC VIDO website het Decathlon-logo óf de zichtbare banner(s) aanklikken om naar de website te navigeren. Deze doorverwijzing wordt bijgehouden door het Decathlon-systeem en zo weten zij welke aankoop via BC VIDO komt. Een voorbeeld van zo’n banner:

Ga je toch liever naar de winkel?
Toch liever fysiek winkelen? Geen probleem. Je kunt een bestelling plaatsen via internet en deze afhalen in de winkel, of je kunt naar de winkel gaan en om Tiel van den Heuvel vragen – hij is onze contactpersoon binnen Decathlon Best. Is Tiel er niet? Stuur dan Sam van de Wiel een WhatsApp berichtje (06 557 06 057) met hetgeen dat je wilt aanschaffen – dan gaat hij kijken of hij nog iets kan regelen. Vergeet in dat geval niet de aankoopbon mee te nemen, deze is namelijk nodig als bewijs.

GO TRY. GO DECATHLON.

Met sportieve groet,
Sam van de Wiel & Joep Gerrits
Partnercommissie

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/