BC VidoNieuws

Automatische incasso

By december 21, 2022 No Comments

Beste leden,

Zoals eerder aangegeven op de ALV en website gaan wij als club over naar automatische incasso. We nemen jullie graag mee in de stappen die we de aankomende periode gaan volgen.

1. Rekeningnummer

Wij hebben van ieder lid een rekeningnummer nodig waarvan geïncasseerd mag worden. Deze informatie is nodig voor het opmaken van de machtiging bij stap 2. Jullie ontvangen allemaal een e-mail met daarin een verzoek om het rekeningnummer met de penningmeester te delen.

2. Incasso machtiging

Zodra het rekeningnummer bij ons bekent is, zullen wij een Euro-incassomachtiging opmaken. Dit is een document (SEPA) waarop jij akkoord geeft dat BC Vido automatisch mag incasseren van jouw rekening. Dit is een “zachte” machtiging die je niet hoeft te registreren bij jouw bank én waarbij je tot 8 weken de tijd hebt het bedrag te storneren. Wij hebben dus alleen een handtekening nodig.

Deze machtiging ontvang je per e-mail via sportlink en ontvangen wij vervolgens graag ondertekend retour op penningmeesterbcvido@gmail.com.

3. Automatische incasso kan beginnen

Zodra de machtiging bij iedereen is geregeld kunnen we van start gaan met de nieuwe manier van betalen. Twee keer per jaar wordt de contributie geïncasseerd van je rekening. Je hoeft zelf geen betalingen meer te doen of je e-mailbox in de gaten te houden voor een factuur. De verachting is dat in het nieuwe seizoen van 2023/2024 de betaling via automatische incasso zullen verlopen.

We zullen jullie de aankomende periode stap voor stap meenemen in dit proces.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet,

Iris van Driel – Penningsmeester BC Vido