Beste leden, ouders en verzorgers,

Dit jaar ervaren we wat extra pas-en-meetwerk m.b.t. het takenschema. HIER is het takenschema te downloaden voor de komende twee weekenden in februari. We delen de rest van het seizoen opnieuw zo snel mogelijk met jullie.

Mocht er nog een wintersport vakantie op de planning staan en je hebt nog Decathlon spullen nodig – bestel het dan via de website (via deze link), dan sponsor je BC VIDO automatisch met een klein % van jouw aankoopbedrag!

 

Mocht je een taak niet kunnen uitvoeren: probeer eerst zelf een vervanger te regelen. Lukt dit niet: bespreek het met de coach. Lukt het dan nog niet, laat het dan een van de bestuursleden weten. Niet op komen dagen kan resulteren in een schorsing van wedstrijden!

Basketball.nl app

Bekijk de wedstrijden, het schema, de uitslagen en statistieken via de basketball.nl app van Sportlink! Je kunt hierin ook abonneren op het wedstrijdschema zodat deze in jouw agenda terecht komt!

Social Media

Met het nieuwe seizoen voor de boeg bereid onze basketbalclub zich voor op een mooi seizoen waarin we op Social Media (Facebook & Instagram — geef BC VIDO even een follow / like!) actief zichtbaar zullen zijn. Voel je vrij om verslagen, foto’s, video’s en/of ideeën naar Sam (MSE1) of Imke (VSE2) toe te sturen!

We doen ons best zo goed mogelijk volgens de AVG-richtlijnen te anticiperen – mocht er daarom informatie onjuist of ongewenst getoond worden de vriendelijke vraag dit zo snel mogelijk te melden via sam@bcvido.nl.

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/