Beste ouders/ verzorgers van de XU10, XU12 en XU14-1,
Aangezien we vorig jaar geconfronteerd werden met het feit dat we in de maanden januari, februari en maart geen gebruik kunnen maken van de Kempen Campus op maandagavonden, hebben we dit seizoen geprobeerd om dat alsnog voor elkaar te krijgen door in contact te treden met andere verenigingen die van de sporthal gebruik maken. Helaas is het ons niet gelukt om tot een oplossing te komen.
Van 6 januari tot en met 23 maart (met uitzondering van de vakantieweek, de week van 24 februari) zal de jonge jeugd dus in andere zalen basketballen. Het is ons gelukt om zoveel mogelijk kinderen op de maandagavond te houden, enkel voor de U12 is dat niet gelukt. Het rooster is dan als volgt:
  • U10: maandagavond van 18:30 uur t/m 19:30 uur in MFA Midden (Sterrenlaan 5 in Veldhoven)
  • U14: maandagavond van 19:30 uur t/m 21:00 uur in MFA Midden (Sterrenlaan 5 in Veldhoven)
  • U12: dinsdagavond van 18:30 uur t/m 19:30 uur in MFA Zuid (Pastoor Jansenplein 15 in Veldhoven)
Vanaf maandagavond 30 maart zal weer door alle teams in de Kempencampus worden getraind. We realiseren ons als bestuur dat het lastig is om voor een korte periode te moeten uitwijken naar een andere zaal, en al helemaal als dat ook nog op een andere dag is. Tegelijkertijd zien we wel ook voordelen van het gezamenlijk trainen in de Kempen Campus gedurende de overige maanden. We zouden jullie als ouders/ verzorgers graag betrekken in de beslissing of we het huidige beleid zouden moeten voortzetten volgend jaar, of dat we het toch zouden moeten aanpassen.
Daarvoor verwijs ik u naar de ALV (Algemene Leden Vergadering), die plaats zal vinden op donderdag 4 juni 2020 in café Willem van Oranje. We zullen daar met elkaar in gesprek gaan over het komende seizoen, dus wanneer u wilt meedenken en meepraten hierover, zet deze datum vast in uw agenda.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd en met sportieve groet namens het gehele bestuur,
Guus Teeuwen, voorzitter

Basketball.nl app

Bekijk de wedstrijden, het schema, de uitslagen en statistieken via de basketball.nl app van Sportlink! Je kunt hierin ook abonneren op het wedstrijdschema zodat deze in jouw agenda terecht komt!

Social Media

Met het nieuwe seizoen voor de boeg bereid onze basketbalclub zich voor op een mooi seizoen waarin we op Social Media (Facebook & Instagram — geef BC VIDO even een follow / like!) actief zichtbaar zullen zijn. Voel je vrij om verslagen, foto’s, video’s en/of ideeën naar Sam (MSE1) of Imke (VSE2) toe te sturen!

We doen ons best zo goed mogelijk volgens de AVG-richtlijnen te anticiperen – mocht er daarom informatie onjuist of ongewenst getoond worden de vriendelijke vraag dit zo snel mogelijk te melden via sam@bcvido.nl.

Ter info:

  • Hebben jullie onze Facebook en Instagram-pagina’s al geliket?
  • De uitslagen en standen zijn nu ook te zien via de website, onder het kopje Teams en dan jouw team!
  • Ken je iemand die nog een proefles wil volgen? Laat hem/haar zichzelf of zijn/haar kind inschrijven via de proefles-link: https://bcvido.nl/info/proefles/